Jordnær Arkitektur arkitekt Nordland Helgeland Mo i Rana

Jord:nær Arkitektur AS er et lite arkitektkontor lokalisert i Mo i Rana på Helgeland i Nordland, og ble etablert høsten 2018. Kontoret tror på å ta vare på naturens ressurser og den sosiale opplevelsen - i samarbeid med andre kan vi være vårt ansvar bevisst, og bidra til det bedre.

FB_grå.jpg
 

Jord:nær Arkitektur AS er et lite arkitektkontor lokalisert i Mo i Rana i Nordland som ble etablert høsten 2018. Kontoret tror på å ta vare på naturens ressurser og den sosiale opplevelsen - i samarbeid med andre kan vi være vårt ansvar bevisst, og bidra til det bedre. Jord:nær Arkitektur møter enhver oppgave med stor entusiasme og hvert oppdrag er interessant uavhengig av form eller funksjon. Målgruppen er hovedsakelig småskala privatmarked, både bolig, hytte og næring.
Kontorets kompetanse har grunnlag i arkitektur og rådgiving. Det etterstrebes et mangfold av løsninger og å se de større sammenhengene med en bærekraftig og helhetlig tilnærming.

Jord:nær Arkitektur jobber med arkitektur, transformasjon, og jordnære opplevelser.

Trine Jamtli (1979), har en master i arkitektur fra NTNU Trondheim (2007) og Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler
for Arkitektur, Design og Konservering (2001-2005). Fra og med 2007 har hun jobbet for Jarmund & Vigsnæs Arkitekter, Snøhetta, Lund & Slaatto Arkitekter, MAD og sist hos stein hamre arkitektkontor som arkitekt og faglig leder. Trine har også vært styremedlem i Nordnorsk Design- og Arkitektursenter.

Med sin varierte erfaring fra en mengde prosjekter fra tidligere ansettelsesforhold så har oppgavene variert fra skisseprosjekt til arbeidstegninger på små og store prosjekter, med en bredde fra småskala hytter og boliger, til offentlige bygg og mer komplekse næringsprosjekter. Dette har gitt en bred og innholdsrik portefølje, kontakt med kunder og offentlige myndigheter, i tillegg til ordinær prosjektering. 

Jord:nær Arkitektur drives og eies av Trine Jamtli.

Trenger du en arkitekt, eller er du interessert i å vite mer om hva Jord:nær Arkitektur holder på med? Ta gjerne kontakt.

Kontakt trine@jordnaerark.no

Ring 455 13 864

Besøk Væxt Mo i Rana, Nytorget 1 // Væxt Mosjøen, C.M. Havigsgate 21 (etter avtale)